Ruilen / retourneren

Tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling heb je het recht om die zonder opgaaf van reden te annuleren. Nadat je de bestelling hebt geannuleerd, heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. In het geval van een volledig retour, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor het retourneren zelf – van jou thuis naar de webwinkel – zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruikt wilt maken van het herroepingsrecht dan kun je het product met alle daarbijbehorende onderdelen en toebehoren en – indien mogelijk – in originele staat en verpakking terugsturen. De verpakkingen mogen niet geopend zijn. Alle producten dienen dus in ongebruikte staat en schoon geretourneerd te worden.

Je kunt gebruikmaken van het herroepingsrecht door contact op te nemen met mij via info@bellabambino.nl . Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product door mij op tijd en in goede orde retour is ontvangen.

UITZONDERING
Producten die gepersonaliseerd zijn en dus speciaal voor je gemaakt zijn, zijn uitgesloten van retournering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief gemaakt.