Levertijd

Met heel veel plezier maak ik de producten voor Bella&Bambino. Naast dit ontzettend leuke werk heb ik buitenshuis ook nog een baan van maandag tot en met vrijdag. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat bestellingen aan het begin van de week wat langer duren om te verwerken dan bij grote bedrijven het geval is. Daar staat tegenover dat alles met passie, liefde en zorg wordt gemaakt, ingepakt en verzonden.

Nederland
In principe worden de meeste bestellingen van Bella&Bambino met PostNL verzonden. In Nederland betekent dit in 9 van de 10 gevallen dat je de bestelling de dag na verzending in huis hebt. In drukke periodes kan het soms zijn dat bestellingen er wat langer over doen. Wanhoop niet als je bestelling er dus nog niet is, het komt echt zelden voor dat er iets niet aankomt!

Wanneer je bestelling als (brievenbus)pakketje wordt verstuurd, dan ontvang je na verzending een automatische e-mail met een track&trace nummer. Hiermee kun je de bestelling volgen.

Bestellingen met een bedrag van boven de € 100,- worden aangetekend verstuurd. Alle andere soorten pakketten worden standaard verstuurd.

Hoe lang is de levertijd?
Alle producten worden door mij met de hand gemaakt. Hierdoor is er vaak geen grote voorraad, dus kan het gebeuren dat er door grote drukte vertraging in de bestelling kan zitten. Duurt jouw bestelling langer dan aangegeven? Dan neem ik persoonlijk contact met je op hierover. Heeft een product spoed, stuur dan een mailtje en dan kijken we samen wat er mogelijk is.