Betalen

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst bij Bella&Bambino krijg je automatisch een ontvangstbevestiging op het e-mailadres dat je hebt opgegeven in het bestelproces. Controleer dus goed of het juiste e-mailadres is ingevuld!

Bij Bella&Bambino kun je op de volgende manieren betalen:

iDeal
Met iDeal betaal je veilig en snel in je eigen vertrouwde omgeving van je bank. Door iDeal te gebruiken ben je verzekerd van een snelle levering. Teven is deze dienst gratis bij Bella&Bambino.

PayPal
PayPal is een onderneming van eBay voor snel, veilig en eenvoudig online betalen. Zodra je een rekening bij PayPal hebt, betaal je alleen nog via je eigen e-mailadres en wachtwoord. De kosten voor het betalen met PayPal zijn € 0,45.

Bancontact
Met Bancontact betaal je veilig en snel in je eigen vertrouwde omgeving van je bank. Deze betaaldienst kost € 0,50 bij Bella&Bambino.

Vooraf overmaken 
Het is ook mogelijk om het bedrag vooraf over te maken. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een orderbevestiging. Op deze orderbevestiging vind je het factuurbedrag, ordernummer en de bankgegevens. Het bedrag kan dan worden overgemaakt onder vermelding van het ordernummer. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen.